Baan-brekend

Misschien ben jij helemaal niet in een hokje te stoppen, maar heb je wel waanzinnige skills, een overstromend brein of een incompleet idee of ingeving. En voel je: dat wil ik delen met Seats.

In dat geval neem je natuurlijk gewoon zo snel mogelijk contact op!

Vertel, vertel!

Dus...klim in de pen, typ die mail, schiet dat filmpje: en laat ons weten welk baanbrekend idee jij hebt! Mailen doe je naar contact@s2mutrechtcs.com.  Bellen kan via 030 239 38 38.

Ons online visitekaartje vind je hier: https://meet.s2mutrechtcs.com en ook onze Instagram geeft een goed beeld van waar we allemaal mee bezig zijn.

Ontmoet de juiste mensen op de juiste plek

DAT IS DE KRACHT VAN SEATS2MEET.

Wij geloven in de magie van ontmoeten. Dat krachtige verbindingen ontstaan als de juiste mensen ‘toevallig’ met elkaar in contact komen op het juiste moment en op de juiste plaats.

Daarom hebben we Seats2meet.com ontwikkeld: een online platform waar je future-proof een plekje boekt. Eigenlijk een beetje als Airbnb, maar dan voor (kosteloze) werkplekken, events en vergaderruimtes. Top toch?

Naast het platform ben je ook actief voor de locatie Seats2meet Utrecht. En dat wil je, want daar gebeurt altijd wel wat en kun je helemaal jezelf zijn. Het is ook nog eens de plek waar het platform is geboren, en daarmee de Flagshipstore van Seats. Je wordt er verrast en voelt je verbonden met de plek, het superteam en het platform. Magisch!

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com