Op zoek naar een Blijbaan? (m/v/x)

Op zoek naar een bijbaan waar je blij van wordt? Stop met zoeken, want je hebt ons gevonden!

Wij zijn Seats, een opvallende ontmoetingsplek in hartje Utrecht waar je mag zijn wie je bent. Mensen komen onder andere bij ons om te vergaderen en events te organiseren. Daarnaast delen we kosteloos (!) werkplekken met allerlei professionals. Zo ontstaat elke dag een bonte mix: van grote corporates tot Zp'ers en van trainingsbureaus tot startups. 

We zijn inclusief, open, nieuwsgierig en er is ruimte om samen te groeien. Naast de ‘gewone’ taken gebeurt er hier van alles en kun je ontwikkelen waar jij warm voor loopt.

Wat zijn de taken van je blijbaan?

Overkoepelend zijn dat er 3. En nummer één zal  je niet verbazen….

1. Mensen blij maken

Jij maakt er een sport van om bezoekers een twinkeling in de ogen te bezorgen. Door de ruimte strak voor te bereiden, bijvoorbeeld. Of door even met ze mee te lopen, zodat je weet wat er speelt en daarop kunt reageren. Maar ook door klanten aan de telefoon stap voor stap te helpen met hun boeking en een grapje (of een praatje) te maken met een co-worker. 

2. De handen uit de mouwen steken

Naast de sociale kant van je werk vind je het lekker om flink aan de slag te gaan. Van sjouwen met stoelen en tafels tot het vullen van koelkasten en van het helpen in de keuken tot het klaarzetten van borrels. En van het ombouwen van ruimtes tot het helpen bij AV-uitdagingen. Samenvattend: een Handige Harrie(tte)! 

3. Delen & verhalen verspreiden

Seats is een community waarin delen centraal staat. Jij loopt warm voor ‘sharing is caring’ en leeft vanuit vertrouwen. Je voelt je verbonden met je team en met de wereld van Seats, waarin we waarde toevoegen aan elkaars (werk)leven, en daarmee aan het grote(re) geheel. En dat verspreiden we dan weer via verhalen… Zo worden we allemaal wijzer!

En wat heeft Seats je nog meer te bieden?

Anders nog iets? Zeker.
→ Je volgt trainingen bij ons of bij één van onze partners. 
→ Je wordt onderdeel van het Seats2meet netwerk.
→ We bieden je een functie voor 8 tot 20 uur per week met flexibele werktijden, zowel overdag als ‘s avonds en af en toe in het weekend. 
→ We houden rekening met jouw planning
→ We geven je na een proefperiode van 1 maand een contract van een half jaar
→ We betalen je een salaris van € 2.300,00 op fulltime basis

Ja, ik wil!

Dat hoopten we al;-) We ontvangen graag je cv en motivatie. Of, ook leuk: maak een filmpje waarin je jezelf aan ons voorstelt, op je eigen manier. Mailen doe je naar contact@s2mutrechtcs.com. Vragen? Bellen kan via 030 239 38 38.

Ons online visitekaartje vind je hier: https://meet.s2mutrechtcs.com en ook onze Instagram geeft een goed beeld van waar we allemaal mee bezig zijn.

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com