Veilig aan het werk bij Seats

Corona

We willen dat iedereen veilig en gezond aan de slag kan bij Seats. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Blijf dus thuis als je snottert of koorts hebt, volg onze sprankelende spelregels op en spreek elkaar aan als je iets kwijt wilt. Zo houden we Seats de beste werkplek van Nederland. Met afstand;-)

Safe@Seats030

  • Alles staat in corona-opstelling: met voldoende ruimte tussen de stoelen
  • Je kunt ‘hybride meeten’, een deel van de deelnemers doet digitaal mee
  • We houden ons -natuurlijk- aan de regelgeving van het RIVM
  • We hebben sprankelende spelregels waarmee we samen safe zijn
  • Je volgt je hart: de bewegwijzering is lief en duidelijk
  • De lunch is op bestelling en wordt per persoon geleverd

       Foto's: © Michiel Ton

Veelgestelde Vragen

alles wat je wilt weten over veilig werken bij Seats

    Waarom zijn jullie open?

Goede vraag. Seats is geen horeca-onderneming en om die reden niet vergunningsplichtig. We staan aangemerkt als kantoorlocatie en daarom gelden voor ons andere regels en afspraken.

Op 11 mei hebben we onze deuren opnieuw opengezet. Je kunt weer bij ons ontmoeten, vergaderen, werken en sparren. Wat een feest!

Er zijn natuurlijk wel extra maatregelen en spelregels om te zorgen dat we samen veilig zijn. Meer daarover vind je op de rest van deze pagina. 

    Hoe ziet jullie locatie eruit als je afstand moet houden?

Onze locatie is groot genoeg (2200m2) om afstand te houden. Per meeting space weten we precies hoeveel mensen veilig bij elkaar kunnen komen in de nieuwe opstelling, de 'corona opstelling'.

Er is fijne bewegwijzering (de 'volg je hart' stickers op de grond) en Seats' speelse spelregels zijn overal te vinden. Op onze Playground (waar zelfstandig professionals aan het werk zijn) worden de meeste plekken bezet gehouden door onze 'Imaginary Seatsers'. Dat zijn grote stickers met een knappe kop erop, zodat je kunt zien dat die plek bezet is. Zo zorgen we op een ludieke manier dat het aantal gasten beperkt blijft.

Tot slot: houdt iemand zich niet aan de afspraken en spelregels? Kan gebeuren. En sociaal is nog steeds ons normaal. Een vriendelijke reminder is vaak voldoende. En je krijgt er vast een glimlach voor terug. Mooi toch?!

    Hoe gaan jullie om met Food & Drinks (o.a. lunch, diner)?

De hygiene in onze keuken staat altijd voorop. Zeker nu. Extra schoonmaak en handen wassen horen daarbij. We werken met een weekmenu waarvoor op basis van reserveringen wordt ingekocht. In elke meeting space ligt een formulier waarop jullie je keuze doorgeven. Zo krijgt ieder zijn eigen lunch. Soep zit al in kommen en sandwiches zijn per stuk verpakt. 

De optie om in onze centrale Playground aan te schuiven aan een grote tafel vervalt. Zo voorkomen we een grote toestroom van mensen. Als je wilt ontbijten, lunchen of dineren serveren we dat (inclusief grote glimlach) in jullie meeting space. 

    Welke digitale en techische oplossingen bieden jullie?

Je kunt bij ons terecht voor allerlei digitale, technische èn sociale oplossingen en vormen. Denk aan:

  • Hybride meetings: een deel van de deelnemers is fysiek aanwezig, een ander deel digitaal 
  • Technische hosting van je (digitale) meeting
  • Sociale hosting van je (digitale) meeting
  • Huren van tools als de OWL (een speaker met 360 graden camera en 8 microfoons die zorgt dat iedereen altijd in beeld is)

Meer weten over wat er mogelijk is? Neem contact met ons op!

    Hoe zit het met de ventilatie op jullie locatie?

We hebben luchtbehandelingskanalen. Die zorgen ervoor dat de lucht van binnen wordt afgezogen en naar buiten geblazen. Tegelijkertijd wordt verse lucht van buiten naar binnen geblazen.

Je kunt het systeem zien staan op ons terras: het zijn die grote, grijze bakken. Misschien niet echt een feest voor het oog, maar wel een feest voor onze frisse lucht!

    Hoe kan ik online corona-safe boeken?

Tot 1 september hanteren we in alle meeting spaces standaard de 'corona opstelling'. Die houdt rekening met voldoende afstand en beweegruimte per persoon zoals vastgesteld door het RIVM. De opstelling is boekbaar als carré. Onder deze FAQ vind je een aantal voorbeelden van zo'n opstelling.

Er zijn ook mogelijkheden voor theater-, cabaret- en een cirkelopstelling. Wil je dat graag? Bel of mail ons dan even zodat we een boeking op maat voor je kunnen doen.

Een aantal opties is op dit moment niet boekbaar. Die herken je aan de tekst 'na 1 september'. Na die datum houden we (voorlopig) de reguliere opstellingen aan in ons systeem. Mochten de maatregelen daarom vragen zullen we ze herzien naar de corona opstelling. Natuurlijk zoeken we in dat geval even contact. Daarbij is het fijne: onder de 40 deelnemers kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Mooi toch? 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

 CONTACT 

    Welke opstellingen zijn mogelijk in de meeting spaces?

Tot 1 september hanteren we in alle meeting spaces standaard de 'corona opstelling'. Die houdt rekening met voldoende afstand en beweegruimte per persoon zoals vastgesteld door het RIVM. De opstelling is boekbaar als carré. Onder deze FAQ vind je een aantal voorbeelden van zo'n opstelling.

Er zijn ook mogelijkheden voor theater-, cabaret- en een cirkelopstelling. Wil je dat graag? Bel of mail ons dan even zodat we een boeking op maat voor je kunnen doen.

Met een grote groep is het natuurlijk mogelijk om meerdere meeting spaces te boeken. Dat maakt qua prijs niet uit, doordat we een prijs per bezette stoel rekenen. Boeken is zo gepiept via je paspoort. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

 CONTACT 

Corona opstellingen

In al onze meeting spaces is genoeg ruimte te houden tussen elkaar. Direct boekbaar is de carré opstelling. Deze houdt rekening met voldoende afstand en beweegruimte per persoon zoals vastgesteld door het RIVM. Op de foto's zie je in verschillende van onze ruimtes hoe veilig op 1,5 meter eruit ziet. 

Er zijn ook mogelijkheden voor theater-, cabaret- en een cirkelopstelling. Wil je dat graag? Bel of mail ons dan even zodat we een boeking op maat voor je kunnen boeken.

 Virtuele tour door de locatie 

Ruimte tekort?

Komen jullie ruimte tekort door de 1,5 meter afspraken? Dan hebben wij de oplossing! Ons pand is groot en je kunt één van de vleugels huren. Die is dan exclusief voor jullie en inclusief lekkere lunch, koffie, thee, fantastische faciliteiten, een eigen ingang, lift èn parkeren onder het gebouw. Tja, dan kun je alleen maar even contact met ons opnemen over de details, toch?

Safe@seats

De Spelregels

Natuurlijk staat veiligheid voorop. Maar serieuze zaken mogen ook best sprankelen, vinden wij.  Daarom presenteren we: de 9 safe@seats spelregels! 

1. Weer aan de slag? Reserveer vooraf, minimaal een dag!

→ Gewoon even via passport.seats2meet.com. Top! Dan zorgen wij dat er genoeg ruimte voor iedereen blijft. 

2. Is er iets niet pluis? Blijf thuis! 

→ Een beetje aan het snotteren, een lelijk kuchje of iets anders? Jij speelt zolang je klachten hebt Seats-verstoppertje. 

3. Verantwoordelijkheid kent geen tijd.

→ Zit iemand te kuchen en geeft dat je een onprettig gevoel? Laat het die persoon even weten. Bij Seats is iedereen aanspreekbaar en spreekt iedereen aan.

4. Laat blinken die knop en zet alles in het sop!

→ Hoe meer shine jij geeft aan de deurknop of draaikraan die je hebt gebruikt, hoe beter. Bonuspunten verdiend!

5. Punten voor een goed gevoel? Mik je jas over je stoel!

→ Je hippe trenchcoat over je rugleuning gooien? Dat geeft je direct een anti-virus-verspreiding-voucher. Wel een denkbeeldige, maar toch leuk. 

6. Soms is het een solospel: in de lift en aan de tafels in elk geval wel.

→ De lift pak je natuurlijk alleen als je die echt nodig hebt. Er kan één iemand per keer in. En in onze playground zit je een stuk verder uit elkaar. Zo heb je lekker veel ruimte.

7. Iemand passeren? We zullen je leren!

→ Ja, daar krijg je direct een zooitje strafpunten voor. Nou ja, niet echt natuurlijk. Maar het is wèl fijn als je achter iemand blijft lopen of even wacht. 

8. En de rest van het spel? Die regels ken je wel.

→ The basics: 1,5 meter, handen wassen, niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes en handjes thuis. You know the drill. 

9. Tot slot: houdt iemand zich niet aan deze spelregels? Sociaal is nog steeds ons normaal.

→ Iedereen vergeet wel eens iets. Loopt even te dromen. Een vriendelijke reminder is vaak voldoende. En je krijgt er vast een glimlach voor terug. Mooi toch?!

Samen Safe

We lezen het overal: coronaproof, dat is het doel. Maar laten we eerlijk zijn, niemand kan uitsluitsel of garantie geven. Wat we wèl weten is dat we elkaar nodig hebben om safe te zijn. Daarom krijgt iedereen een eigen desinfectiepompje,  hebben we de actie 'sop de deurknop' en houdt iedereen zich aan de richtlijnen van het RIVM. Laten we met elkaar zorgen voor veiligheid. Op een ontspannen manier. 

Schone Seats

Tijdens openingsuren poetst ons superteam extra vaak deuren, deurknoppen en koffieautomaten. Daarnaast hebben we ook het schoonmaakteam gevraagd om buiten openingstijden vaker langs te komen. Zo zorgen we voor een stralend schone locatie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat er bij ons speelt

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com