Duurzaam denken & doen

Wij werken bij Seats samen aan de wereld van morgen. Dat is een verantwoordelijkheid die we serieus nemen en daarom zit duurzaamheid in alles wat we doen. Bij elke stap die we zetten of aanschaf die we doen stellen we onszelf de vraag: draagt dit bij aan een betere wereld en zijn we trouw aan onze idealen? Vanuit daar delen we met liefde onze overvloed, kopen lokaal in, gaan partnerships aan met sociale pioniers en groene helden en zorgen voor verrassende verbindingen die bijdragen aan onze gezamenlijke toekomst. 

Food & Drinks

Clipper

Bij Clipper geloven ze dat elke kop thee telt. Elk kopje dat je drinkt, betekent dat ze het goede kunnen blijven doen om de mens en de planeet te ondersteunen. Daarom zijn al hun producten gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten en een zuiver geweten.

Tony Chocolonely

In elke meeting space staat een flinke pot vol met Tony Chocolonely’s. Dat is omdat ze zo lekker zijn natuurlijk, maar vooral omdat we de missie van Tony een warm hart toedragen. Ze gaan voor een norm van 100% slaafvrij in chocolade. 

Schulp sap

Wie Schulp drinkt, proeft fruit. Dat komt doordat deze fruitkenners op de schouders staan van vier generaties Schulp-fruittelers die sinds 1861 actief zijn. Dankzij die ervaring maken ze dag in dag uit heerlijk puur en natuurtroebel sap. Lokaal en bewust. 

Fritz-Kola

“Alleen rebellen bijten niet”. Zo is het. Echte rebellen veranderen de wereld door te doen. Zo ook twee studenten in Hamburg die in 2003 tegen elkaar zeiden: dit kan beter! En met een paar knaken en kilo's  doorzettingsvermogen gingen ze aan de bak om de beste cola ever te maken: Fritz-Kola. Duurzaam, organisch, smaakvol. Rebels lekker.

Krnwtr.

KRNWTR+ is een sociale onderneming. In 2010 opgericht door twee vrienden die een alternatief wilden hebben voor verpakt water en frisdrank, zonder de bijsmaak van afval en transport. Ze creëerden een beweging tegen de single-use plastic flesjes en de onzinnige marketing van de grote water- en frisdrankproducenten. 

Biologische slagerij Gerrit Takke

Voor 100% natuurlijk biologisch vlees is slagerij Gerrit Takke 'the vlees to be'! Bij Takke verkopen ze prachtige producten zoals vlees, vleeswaren en salades. Alles biologisch en met liefde gemaakt. Het mooie is: ook voor grootverbruik kun je bij Gerrit terecht. Dus horeca Utrecht, bestellen maar!

Locatie

Waar vind je duurzaamheid terug op onze locatie

The good roll

Het toiletpapier van The Good Roll is nieuw en uniek. Gemaakt van 100% gerecycled papier. Hun missie: veilige en schone toiletten voor iedereen! Daarom gebruiken ze 50% van hun nettowinst voor de bouw van toiletten in diverse landen in Afrika. That’s how they roll! 

Noest

Hout halen we regelmatig uit het buitenland. Maar hier, in Utrecht, worden ook bomen gekapt. Dat hout veranderd vaak in houtsnippers. Zonde! Daar doet Noest wat aan door producten te maken van Utrechts Hout. Onze signing, bijvoorbeeld. En het podium van de grote zaal van Tivoli Vredenburg toverden ze om omgetoverd tot flesopeners en magneten! #daarhoutikvan

De Clique

De helden van de Clique zijn meesters in het verwerken van afval. Dat klinkt misschien niet sjiek, maar dat is het wel met deze kliek! Ze werken toe naar zero-waste steden en gaan de gigantische verspilling stoppen. Concreet: ze maken van afval een bitterbal. Klinkt goor, smaakt (h)eerlijk.

Duurzaam denken & doen

Partnerships & samenwerkingen

We gaan graag sprankelende samenwerkingen aan. Dat doen we met slimme partners die zich hard maken voor thema’s als duurzaamheid en internationalisering. Zodat we organisaties en ondernemers versterken en samen werken aan de wereld van morgen. 

Green Business Club Utrecht

Samenwerken aan een duurzaam en leefbaar stationsgebied Utrecht

Green Business Club Utrecht Centraal (GBCU) is een netwerkorganisatie van bedrijven die gevestigd zijn in het stationsgebied of daarmee verbonden zijn. De negentien participanten zetten zich gezamenlijk in om het stationsgebied en de eigen bedrijfsvoering verder te verduurzamen en te verlevendigen. Dit doen we door middel van concrete projecten en kennisdeling. Zo leren we van elkaar en kunnen we elkaar, maar ook derden, inspireren.

Zinnige Zaken

Anders beter doen

Dat is waar Zinnige Zaken voor staat. Ze helpen bedrijven actief om duurzamer te handelen. Want denken en praten, dat doen we al genoeg. Het is tijd voor actie! Daar zijn we het helemaal mee eens. Daarom heeft Zinnige Zaken een vast honk bij Seats2meet Utrecht CS. Zo kunnen we nòg meer mensen praktisch en duurzaam in actie zetten. 

Utrechtse Euro

Dichtbij zaken doen is duurzaam

Daarom zijn we partner van de Utrechtse Euro. Door deze circulaire euro’s doe je zaken met andere ondernemers uit de stad. Geld blijft dan langer lokaal, schuift naar elkaar door en zorgt ervoor dat aaneengesloten bedrijven meer omzet krijgen. Zo helpen we elkaar verder. En dat kunnen veel lokale ondernemers goed gebruiken!

Organisatie

Sociaal en toekomstgericht werken

We zoeken altijd naar verbinding. Met iedereen op onze locatie, maar ook met de rest van de wereld. Door social deals te sluiten bijvoorbeeld. En via ons online ecosysteem. Als je binnenkomt check je daar even op in. Wereldwijd weten we zo waar welke expertise zit. Zo zit je ineens (virtueel) aan tafel met een briljant app-ontwikkelaar. Met een opvallende vormgever, een financieel genie of een social media tijger. En zij met jou natuurlijk! Want ook dat is duurzaam denken. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat er bij ons speelt

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com