Fijne food break tijdens je meeting

Lekker lokaal & duurzaam

Wat heeft ieder brein nodig? Natuurlijk: brandstof! Wij zorgen met liefde en noeste arbeid voor heerlijke hapjes en drankjes tijdens meetings. Zodat jullie optimaal genieten en de beste prestaties leveren. Onze keuze is reuze: van een groen en gevarieerd buffet tot verrassende borrelhapjes. En van duurzame sapjes tot biologische zuivel. Zoveel mogelijk ingekocht bij lokale leveranciers en telers. Weten uit welk lekkers je kunt kiezen? Lees vooral even verder...

Allemaal lekkers

Voor elke maaltijd (ontbijt, lunch en diner) kun je bij ons knallende keukenteam terecht. Ze houden met elke wens rekening en zien elke aanvraag als een kans om te verrassen. Ook fingerfood, borrelhapjes en allerhande snacks zijn bij te boeken. Laat je hieronder inspireren en ga dan vlug naar je boeking om deze smakelijke extra's toe te voegen!

De Basis Borrel

1 uur, € 8,50 p.p.
Bier, fris en/of wijn 
& wat te knabbelen

Bruisende borrel

1 uur, nu voor € 12,50 p.p. i.p.v. € 14,50. 
Speciaalbier, exclusieve wijnen en bruisende bubbel
& wat te knabbelen

Dat smaakt naar meer...

We houden van eerlijk en kiezen zoveel mogelijk lokaal eten en drinken!

Clipper

Bij Clipper geloven ze dat elke kop thee telt. Elk kopje dat je drinkt, betekent dat ze het goede kunnen blijven doen om de mens en de planeet te ondersteunen. Daarom zijn al hun producten gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten en een zuiver geweten.

Tony Chocolonely

In elke meeting space staat een flinke pot vol met Tony Chocolonely’s. Dat is omdat ze zo lekker zijn natuurlijk, maar vooral omdat we de missie van Tony een warm hart toedragen. Ze gaan voor een norm van 100% slaafvrij in chocolade. 

Schulp sap

Wie Schulp drinkt, proeft fruit. Dat komt doordat deze fruitkenners op de schouders staan van vier generaties Schulp-fruittelers die sinds 1861 actief zijn. Dankzij die ervaring maken ze dag in dag uit heerlijk puur en natuurtroebel sap. Lokaal en bewust. 

Fritz-Kola

“Alleen rebellen bijten niet”. Zo is het. Echte rebellen veranderen de wereld door te doen. Zo ook twee studenten in Hamburg die in 2003 tegen elkaar zeiden: dit kan beter! En met een paar knaken en kilo's  doorzettingsvermogen gingen ze aan de bak om de beste cola ever te maken: Fritz-Kola. Duurzaam, organisch, smaakvol. Rebels lekker.

Krnwtr.

KRNWTR+ is een sociale onderneming. In 2010 opgericht door twee vrienden die een alternatief wilden hebben voor verpakt water en frisdrank, zonder de bijsmaak van afval en transport. Ze creëerden een beweging tegen de single-use plastic flesjes en de onzinnige marketing van de grote water- en frisdrankproducenten. 

Biologische slagerij Gerrit Takke

Voor 100% natuurlijk biologisch vlees is slagerij Gerrit Takke 'the vlees to be'! Bij Takke verkopen ze prachtige producten zoals vlees, vleeswaren en salades. Alles biologisch en met liefde gemaakt. Het mooie is: ook voor grootverbruik kun je bij Gerrit terecht. Dus horeca Utrecht, bestellen maar!

Biologische wijnen

Bij onze borrel schenken we wijnen van Neleman Organic Wineyards. Zij maken met liefde wijnen die 100% biologisch en vegan zijn. En van lokale, soms bijna uitgestorven druiven. Want biologische wijnbouw, zonder gif en toevoegingen, levert fantastische wijnen op én een mooiere wereld. Duurzaamheid zit bij dit wijnhuis altijd in het vat. Hun missie: 'Good wine to save the world', past dan ook helemaal bij onze identiteit.

Dus sluit je meeting ontspannen af met een Neleman, dan drinken jullie samen de wereld mooier!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat er bij ons speelt

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com