Ons team

Meet ons kernteam. Deze acht knapperds ademen Seats uit elke porie. Ze staan voor hun eigen expertise, maar zijn vooral meer dan de som der delen. Als ze bij elkaar komen begint de boel te bruisen, ontstaan de leukste ideeën, knokken ze voor kwaliteit en schuwen ze geen enkele uitdaging.

Marcel Nicolaas

Eigenaar

Marcel staat als ervaren Seatser aan het roer. Met een duidelijk gevoel voor richting, een sterk geloof in de Seats2meet visie en een charmante glimlach krijgt hij iedereen mee op koers. 

Esmee Keuren

Branding & concept

Esmee heeft een aanstekelijke energie. Ze ziet altijd kansen en weet alles wat ze aanraakt om te toveren tot een idee of brand dat staat als een gouden huis met een paars randje (en glitters op het dak).

Kristel Keuren

Storytelling & Training

Als strategisch storyteller typt Kristel allerhande teksten uit haar toetsenbord. Daarnaast geeft ze goede ideeën en fijne mensen graag een nuttige 'nudge'. Via trainingen in het Work & Learn programma, bijvoorbeeld.  

Nynke Visser

Locatiemanager

Nynke werkt al jaren met liefde voor Seats2meet. Ze weet alle ins & outs van hoe het bij Seats werkt en je kunt altijd bij haar terecht met je vragen. Ze heeft oog voor ieder mens en ze houdt iedereen scherp met haar vragen en is ontwapenend open. 

Blesh

Chefkok

In de keuken is Blesh op zijn best. Dansend snijdt hij groenten, bedenkt nieuwe menu's en kijkt er elke dag naar uit om de reacties van mensen te zien en horen over het eten. Dat maakt hem blij en trots!

Luis

Facilitair

Met twee rechterhanden en 10 groene vingers maakt hij onze locatie nóg mooier en groener. Van het gepimpte dakterras tot strak geverfde muren: Luis en z’n fijne energie maken écht verschil.

Tom

Service medewerker

Met zijn tomeloze energie ontvangt hij onze klanten met een brede glimlach. Altijd positief in voor een praatje met onze co-workers zorgt hij voor veel gezelligheid en fijn energie op de locatie. Niets is hem te veel! 

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com