Gezocht: Keuken-collega

Zin om mensen blij te maken met Good Food & (h)eerlijke hapjes? Kom dan onze Chef Blesh versterken in de sprankelende keuken van Seats! 

Seats2meet is een bruisende ontmoetingsplek in hartje Utrecht waar je helemaal mag zijn wie je bent. Mensen huren onze meeting spaces en grote corporates mixen met startups en zelfstandig professionals. Een werkplek boeken kan ook: daarvoor betaal je niet met euro's, maar met je kennis en netwerk. Zo worden we allemaal wijzer!

Wat zijn je taken als keukencollega?

Overkoepelend zijn dat er 3. Lees je mee?

1. Samen slim vooruitkijken

Wat staat er gepland voor de komende week en wat is daarvoor nodig? Welke nieuwe gerechten willen jullie maken? Samen met Blesh (de meest sociale chef ever) bepaal je wat er op het menu komt en wat daarvoor wordt besteld en ingekocht.

2. Voorbereiden voedsel

We hebben elke dag een goed gevuld lunchbuffet voor onze bezoekers. Dat vergt -natuurlijk- voorbereiding. Snijden, hakken, roeren, persen, koken, proeven en weer doorgaan dus! Je bepaalt de mise en place en ook de koeken, bites & het diner bereid je met zorg.

3. Lekker maken

Tijdens het buffet ga je in gesprek met de gasten. Je bentwoordt vragen. Wat is vegan, spicey of glutenvrij? En waar komt ons vlees eigenlijk vandaan? Met een swingend muziekje op de achtergrond is het buffet met jou erbij een plek waar mensen lachend hun bord volscheppen. 

Wat heeft Seats je nog meer te bieden?

Anders nog iets? Zeker.
→ We bieden je een functie voor 24-32 uur per week met flexibele werktijden
→ We betalen je een salaris van € 2.300,00 op fulltime basis
→ Uren voornamelijk binnen kantoortijden
→ Je krijgt een contract van een half jaar
→ Meedoen inspiratiesessies of workshops is altijd een optie!

Ja, ik wil!

Dat hoopten we al;-) We ontvangen graag je cv en motivatie. Of, ook leuk: maak een filmpje waarin je jezelf aan ons voorstelt, op je eigen manier. Mailen doe je naar contact@s2mutrechtcs.com. Vragen? Bellen kan via 030 239 38 38.

Ons online visitekaartje vind je hier: https://meet.s2mutrechtcs.com en ook onze Instagram geeft een goed beeld van waar we allemaal mee bezig zijn.

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com