Ons team

Meet ons kernteam. Deze acht knapperds ademen Seats uit elke porie. Ze staan voor hun eigen expertise, maar zijn vooral meer dan de som der delen. Als ze bij elkaar komen begint de boel te bruisen, ontstaan de leukste ideeën, knokken ze voor kwaliteit en schuwen ze geen enkele uitdaging.

Marcel Nicolaas

Eigenaar

Marcel staat als ervaren Seatser aan het roer. Met een duidelijk gevoel voor richting, een sterk geloof in de Seats2meet visie en een charmante glimlach krijgt hij iedereen mee op koers. 

Nynke Visser

Locatiemanager

Deze sprankelende dame leidt de locatie met liefde. Ze heeft oog voor ieder mens en je kunt altijd bij haar terecht met je vragen. Ze houdt iedereen scherp met haar vragen en is ontwapenend open.

Robin van Loenen

Operationeel manager

Robin is de man die alles kan. Hij stuurt op dagelijkse basis ons serviceteam aan en is een kei als het gaat om technische ondersteuning. Hij is er altijd en voor iedereen. Zijn favoriete antwoord?  'Tuurlijk!'. 

Kristel Keuren

Storytelling & Training

Als strategisch storyteller typt Kristel allerhande teksten uit haar toetsenbord. Daarnaast geeft ze goede ideeën en fijne mensen graag een nuttige 'nudge'. Via trainingen in het Work & Learn programma, bijvoorbeeld.  

Esmee Keuren

Branding & concept

Esmee heeft een aanstekelijke energie. Ze ziet altijd kansen en weet alles wat ze aanraakt om te toveren tot een idee of brand dat staat als een gouden huis met een paars randje (en glitters op het dak).

Winny Bos

Connector

Verbinden: dat is wat Winny doet. Vanuit haar grenzeloze gastvrijheid staat ze altijd klaar voor klanten en partners. Met een kritisch oog zorgt ze non-stop voor praktische verbeteringen. 

Gauko

Chefkok

Gastronoom Gauko is thuis in de fijne kneepjes van het vak. Door zijn achtergrond als moleculair bioloog verhoudt hij zich op een bijzondere manier tot eten. Want wat is nou eigenlijk écht gezond? 

Blesh

Chefkok

In de keuken is Blesh op zijn best. Dansend snijdt hij groenten, bedenkt nieuwe menu's en kijkt er elke dag naar uit om de reacties van mensen te zien en horen over het eten. Dat maakt hem blij en trots!

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com