S2M Festivals

Het festival-sfeertje, daar zijn we bij Seats dol op. Daarom is er elke twee maanden plek voor een wervelend festival op onze bruisende plek.

De festivals zijn altijd co-creaties tussen ondernemers, bedrijven, visionairs, creatievelingen, techneuten en onze bruisende plek. Zo is elke editie anders dan de vorige en blijven we elkaar verrassen.

Van  Tech-Tuesday tot Geluks-festival. Van workshops en seminars tot informele meet-ups: bij Seats is alles mogelijk. Als je wilt zelfs met heerlijke hapjes en doldwaze drankjes die passen bij het thema. Het moet niet gekker worden...

Pssst...: heb jij een idee voor een festival of wil je jouw favoriete onderwerp of idee een festivalpodium geven? Dat kan! Samen benaderen we leuke partijen uit ons netwerk die aansluiten bij jouw onderwerp en bouwen zo een festival. 

Contact
Samenwerken

Voor extra vliegkracht

'Alleen kun je niks en samen kun je alles', zei Cruijff ooit. Nou vinden wij dat je alleen ook best een hoop kan, maar met elkaar kom je verder. Je daagt elkaar uit, pusht een stukje verder. Samen krijg je vleugels.

Precies daarom gaan wij met liefde verbinding aan. Soms in een co-creatie, soms in een social deal, soms in een teamwork. Zo werken we met RedBull, Frankwatching en KRNWTR+. Krijg jij al combi-kriebels? 

Kijk op onze S2M eventkalender

Hier vind je alle events die georganiseerd worden bij (digitale) Seats2meet locaties 

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com