Meeting space & Work space

Wij zijn Seats2meet Utrecht CS. En wij vinden jou het allerbelangrijkst. Daarom zijn we druk bezig om onze meeting spaces stap voor stap nòg mooier te maken. Ze zijn verdeeld in drie zones: Nature, Playground en Future en ze hebben nieuwe, sprankelende namen gekregen. Weten hoe die indeling eruit ziet wat de namen zijn? Klik even op onze plattegrond.

We verrassen je graag elk bezoek weer met vers-van-de-pers geuren, kleuren en mogelijkheden.
Zo groeien we samen. Wat een feest! 

Nature

Een zone 'nature' noemen. Dat leek ons heel natuurlijk. En niet alleen omdat je nou eenmaal een flinke dosis energie krijgt van alles wat met de natuur te maken heeft. Maar ook omdat we onze 'human nature' ongelofelijk boeiend vinden. Waar komen we vandaan en wat hebben we als mens nodig om te floreren? We nemen je graag mee naar plekken waar je wordt uitgedaagd. Ga je mee?

Global

6 - 15 personen (60m2)

Greenhouse

4 - 7 personen (42m2)

Jungle

5 - 15 personen (70m2)

Playground

In het epicentrum van de Playground zitten onze Seatsers. Allemaal zelfstandig professionals die daar vol vuur werken aan de toekomst. Zij zijn de mentos in onze cola. Daarom hebben de meeting spaces om hen heen bruisende namen. Ze geven allemaal iets weg over Seats. Waarom we doen wat we doen en zijn wat we zijn. Zodat jij daar nieuwsgierig van wordt. Gepassioneerd vergadert. Een wervelende workshop geeft. Welke naam spreekt jou het meest aan?

Connect

1 - 2 personen (12 m2)

Create

5 - 13 personen (49m2)

Stories

3 - 4 personen (27m2)

Transform

10 - 55 personen (225m2)

Future

Als kind vroeg jij je vast af hoe de toekomst eruit zou zien. Misschien dacht je aan robots en aan zwevende auto’s. Er zijn vast een paar dingen uit je fantasie die inmiddels echt bestaan. Zo zie je: de toekomst is dichterbij dan je denkt. Sterker nog...we leven hem al! Dat doen we samen in een steeds veranderende wereld. Door kennis met elkaar te delen, technologie in te zetten en knappe koppen te combineren, bijvoorbeeld. Welke 'space' spreekt tot jouw verbeelding?

Digital

2 - 5 personen (35m2)

Ecosystem

10 - 25 personen (105m2)

Infinity

2 -4 personen (24m2)

Innovate

2 - 4 personen (30m2)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van wat er bij ons speelt

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com