Wij zijn Seats2meet Utrecht CS.

Bij ons bubbelt en bruist het elke dag. We zijn een ontmoetingsplek in het hart van het land. Je bent hier altijd welkom, precies zoals je bent. Bij ons kun je vergaderen, werken, sparren, events organiseren, kennis uitwisselen en samen ondernemen. Grote corporates mixen hier met zelfstandig professionals en startups. We hebben kennis in huis, zijn kleurrijk en leven de toekomst. Want wat gister gebeurde is geschiedenis. We pionieren. Zo bouwen we samen met jou aan de verbindingen van morgen.

Wij helpen elkaar. Of dat nou is door met je mee te denken, een paar extra stoelen te pakken of door het delen van kennis uit ons giga-netwerk. Samen komen we verder. Daarom zit onze playground propvol professionals. Ze zijn er hartstochtelijk aan het werk en komen er graag, want er is altijd reuring. En niet te vergeten non-stop verse koffie. Deze slimmeriken betalen niet met geld, maar met hun kennis en netwerk. We noemen ze liefkozend onze ‘Seatsers’. Ze zijn de Mentos in onze cola.  

En dan is er ons team. Ontspannen actief en net even anders. Veel van hen zitten in het Work & Learn traject. Naast hun taken aan de balie, bij de lunch of in een meeting space volgen ze ieder een eigen ontwikkeltraject. Zo lopen ze na een jaar de deur uit met een stevige basis in gastvrij werken èn met een antwoord op hun leervragen. Helemaal klaar voor de volgende stap op hun pad. 

We zoeken altijd naar verbinding. Met iedereen hier, maar ook met de rest van de wereld. Door social deals te sluiten bijvoorbeeld. En via ons online ecosysteem. Als je binnenkomt check je daar even op in. Wereldwijd weten we zo waar welke expertise zit. Zo zit je ineens (virtueel) aan tafel met een briljant app-ontwikkelaar. Met een opvallende vormgever, een financieel genie of een social media tijger. En zij met jou natuurlijk!

Want ook dat is duurzaam denken. Het gaat verder dan onze biologisch afbreekbare koffiebekers en niet-schurend gerecycled wc-papier. Duurzaam denken zit in alles wat we doen. Van ons ecosysteem en Work & Learn programma tot het gebruik van streekproducten en onze futureproof festivals. We houden rekening met de wereld van morgen. Zodat we daar met plezier verder kunnen werken. Samen met jou! 

Wij zijn Seats2meet Utrecht CS. Wie ontmoet jij vandaag?

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com