Sprankelende Servicemedewerker

Is het blij maken van mensen één van je grootste hobby’s, klinken de woorden ‘ontmoeten’ en ‘verrassend’ je als muziek in de oren en hou je van aanpakken? Dan willen wij je heel graag leren kennen!

‘Wij’ is Seats2meet Utrecht CS, kortweg ‘Seats’. We zijn een vergaderlocatie met een bijzonder verhaal en dito visie waarin het delen van overvloed centraal staat. Grote corporates en overheden mixen met start-ups en zelfstandig professionals. We verrassen en pionieren. Klinkt dat goed? Top, want we hebben per direct een sprankelend type nodig in ons team. 

Hoe ziet de dag van een Seats Servicemedewerker er eigenlijk uit?

Goede vraag, ongeveer zo:

Als je opent steek je om 8 uur de sleutel in het slot. Je doet de laptop aan en checkt wat er die dag komen gaat. Welke boekingen zijn er en wat hebben ze nodig?

Dan komen de eerste gasten binnen. Je staat klaar om ze te ontvangen -met een stralende lach, natuurlijk;-)-.

Als de tijd het toelaat loop je mee naar hun meeting space, wel zo gastvrij. Je checkt of je nog wat voor ze kan betekenen en wenst ze een goede dag. ‘Top, dankjewel hoor!’, roepen ze je na.

Samen met onze kanjers van de keuken stem je af wat er op het programma staat qua lekkers & lunch. Jullie zorgen dat het er op tijd is en uitziet om te smullen.Tussendoor is er plenty te doen. 

Je gaat bijvoorbeeld een spontaan gesprekje aan, beantwoordt mail, neemt boekingen en vragen aan via de telefoon, vertelt wat over onze visie, checkt mensen in, helpt gasten met hun vragen, zet de zalen klaar en volgt zelf trainingen of workshops waarmee je verder komt. 

Zo tover je tijdens jouw dienst een lach op het gezicht van jezelf en daarmee op dat van onze gasten. Ze gaan naar huis met een fijn gevoel in hun onderbuik: alles klopte en ze zijn blij verrast. Yes!

Wat verwachten we van Seatsers?

De Seatsers uit ons team hebben de volgende eigenschappen:

  • Ze zijn enthousiast en hebben zin om te werken en te ontwikkelen
  • Ze houden van dynamiek en verrassingen
  • Ze doen graag net dat extra stapje om iemand een twinkeling in de ogen te bezorgen
  • Ze zijn authentiek en flexibel
  • En hebben meestal al ervaring in hotels, restaurants, lunchrooms of andere gastvrije plekken.

Wat is Seats2meet Utrecht CS?

Seats is een kleurrijke ontmoetingsplek in het hart van het land. Je kunt bij ons vergaderen, werken, sparren, events organiseren, kennis uitwisselen, samen ondernemen en nog veel meer. Het bubbelt en bruist hier elke dag. Grote corporates mixen met zelfstandig professionals en startups.

Meeting space huren? Je betaalt een scherpe prijs per stoel. Full focus werken? Dat kan in onze open workspace, in ruil voor je kennis en netwerk. Zo worden we allemaal wijzer. We zijn onderdeel van het Seats2meet.com netwerk. Met wereldwijd zo’n 200 locaties en een groot online platform zijn we al jaren toonaangevende pioniers op het gebied van (digitaal) ontmoeten.

Wat biedt Seats?

Een bruisende werkplek in hartje Utrecht waar je helemaal mag zijn wie je bent. We zijn inclusief, open, nieuwsgierig en er is ruimte om samen te groeien. We willen weten wat je drijft en bieden je naast de dagelijkse taken de ruimte om ook andere zaken op te pakken waar je blij van wordt.

Anders nog iets? Zeker.

  • Je volgt toptrainingen bij ons of bij één van onze partners.  
  • Je wordt onderdeel van het Seats2meet netwerk. Dat is groot en erg nuttig.
  • Wij bieden je een functie voor 24 uur per week met flexibele werktijden.

Ja, ik wil!

Stuur dan als de wiedeweerga jouw cv en motivatie naar ons toe. Of, nog beter: maak een filmpje waarin je jezelf aan ons voorstelt en laat zien en horen waarom jij perfect in ons team past. Mailen doe je naar contact@s2mtrechtscs.com.
Vragen? Bellen kan via 030 239 38 38.

Onze Instagram geeft je een goed beeld van waar we allemaal mee bezig zijn.

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com