Gezocht: bevlogen blijmaker (a.k.a. servicemedewerker)

Yes, je herkent je in de functietitel. Dat is dat is mooi, want we hebben je nodig!

‘We’ is Seats, een bruisende ontmoetingsplek in hartje Utrecht waar je helemaal mag zijn wie je bent. Mensen kunnen bij ons vergaderen, werken, events organiseren en nog veel meer. Grote corporates mixen met zelfstandig professionals en startups. Met wereldwijd zo’n 200 locaties en een groot online platform zijn we al jaren toonaangevende pioniers op het gebied van (digitaal) ontmoeten.

We zijn inclusief, open, nieuwsgierig en er is ruimte om samen te groeien. We willen weten wat je drijft en bieden je naast de dagelijkse taken de ruimte om verder te ontwikkelen waar jij warm voor loopt.  

Wat zijn je taken als blijmaker?

Overkoepelend zijn dat er 3. En nummer één zal  je niet verbazen….

1. Mensen blij maken

Je vindt het heerlijk om bezoekers een twinkeling in de ogen te bezorgen. Bijvoorbeeld door de meeting spaces tot in de puntjes voor te bereiden op hun komst, of door even met gasten mee te lopen zodat je weet wat ze bezighoudt en daarop in kunt spelen. Maar ook door klanten aan de telefoon stap voor stap te helpen met hun boeking, een grapje te maken met een co-worker of door even rond te gaan met wat lekkers… De keuze is reuze! 

2. Als collectief waarde toevoegen 

Waarde toevoegen staat centraal, ook voor jou. Dat doe je door open te staan voor anderen, interesse te tonen, écht een team te vormen met je collega’s en door jouw kennis en netwerk te delen, net als iedereen die bij ons komt. Seats is een collectief, een community. We noemen de co-workers en ons team dan ook liefkozend ‘Seatsers’, ze zijn de Mentos in onze Cola. En het mooie is: wie deelt vermenigvuldigd! Daarom is werken bij Seats pure winst als het gaat om het vergroten van je (eigen)waarde. 

3. Mensen meenemen in ons verhaal

We nemen je mee in de ‘Seats Story’. Waarom is kosteloos (kennis) delen zo belangrijk voor ons, waar is het allemaal begonnen en wat houdt het in de praktijk in? Doordat het ook jouw verhaal wordt kun je anderen er in meenemen. Want vermenigvuldigen doe je door te verspreiden. Zo worden we allemaal wijzer! 

En wat heeft Seats je nog meer te bieden?

Anders nog iets? Zeker.
→ Je volgt toptrainingen bij ons of bij één van onze partners. 
→ Je wordt onderdeel van het Seats2meet netwerk.
Dat is groot en erg nuttig.
→ We bieden je een functie voor 24 uur per week met flexibele werktijden
→ We geven je na een proefperiode van 1 maand een jaarcontract
→ We betalen je een salaris van € 2.300,00 op fulltime basis

Ja, ik wil!

Dat hoopten we al;-) We ontvangen graag je cv en motivatie. Of, ook leuk: maak een filmpje waarin je jezelf aan ons voorstelt, op je eigen manier. Mailen doe je naar contact@s2mutrechtcs.com. Vragen? Bellen kan via 030 239 38 38.

Ons online visitekaartje vind je hier: https://meet.s2mutrechtcs.com en ook onze Instagram geeft een goed beeld van waar we allemaal mee bezig zijn.

Seats2meet.com Utrecht CS

Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Hoe kom je bij Seats?

Contact

+3130 239 38 38
contact@s2mutrechtcs.com

www.s2mutrechtcs.com